Рецидивист с 40 присъди обра възрастна жена, ще лежи още 8 г.

Последната му присъда - от март тази година
15 юли 2019 14:02,
12
Рецидивист с 40 присъди обра възрастна жена, ще лежи още 8 г.
Снимка: БулФото

Осем години затвор даде Окръжният съд в Кюстендил на 52-годишния Валентин Т. за грабеж в условията на опасен рецидив, съобщава 24 часа. Присъдата е поставена от състав под председателството на съдия Пенка Братанова.

Оказва се, че подсъдимият е многократно осъждан - 40 пъти за кражби, като последната му присъда е от март тази година от Районния съд в Кюстендил - за притежание на хероин.

Пред магистратите Валентин е признал всички факти в обвинителния акт и делото е гледано по реда на съкратеното съдебно следствие.

Съдът наложил наказание - лишаване от свобода за 12 години, което обаче е редуцирано с 1/3 - на 8 години.

Осъденият е нападнал възрастна жена в двора на къщата й, като упражнил сила, за да отнеме чанта, в която жертвата носела 3350 лв., завързани в чорап. Валентин първоначално помогнал на жената да напълни бутилки с минерална вода и да ги закара с количка до дома й, а след това е извършил престъплението.

Инцидентът е от 11 март 2019 година, на ул. "Цар Симеон" в Кюстендил.

Присъдата не е окончателна и може да се протестира и обжалва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Защо трябва да го издържаме този ***.Трябва да има смъртна присъда и такива няма какво да ги мотаме.
9
0
 
5
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Човека си е направил сметка за пенсия .Лежиш в Затвора , излизаш Пенсионер с добра пенсия .Ще взимаш и Помощи за Отопление от 200 лева месечно .
8
1
 
18
 
! Отговори
Бобчо преди 4 години
Боен патрон за ПМ 9Х18, цена - 0.40лв. с ДДС.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
те това му е хоби
6
2
 
19
 
! Отговори
40 присъди преди 4 години
Шо *** мъчите чувекот ва! Направо утре да *** пущите да си оди. И без тва пак чи направи добро повидение, щи *** пуснат след година и пак чи направи престъпление. 41во. Он си ги праи за Гинес, неа съ плашите. Чи съ прослави пръвосъдието тука с неговите подвизи, га мине секви рекорди у тоа свет. Он толку си може ва. Ни *** мъчите.
5
1
 
22
 
! Отговори
??? преди 4 години
Сигурно са карали да напише 100 пъти:повече няма да правя така.
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
40 присъди дами и господа. Защо разваляте живота на този пълноценен за държавата човек, поне изчакайте да събере 100 присъди и тогава ...Държавата цирк.
3
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
40 присъди!?!? Той е на 52.Ако всяка присъда е 1 година, средно аритметично,значи е започнал когато е бил под 12 годишен.(допускаме по няколко дена между всяка присъда).Нещо не разбирам това правосъдие.Или не съм прав?
2
1
 
49
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
По света няма такова чудо рецидивист с 40 присъди и да е на свобода лежат до живот. Само у нас кривораздаването се прави на ни чуло, ни видяло.
1
1
 
38
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Ще вкарате ли тройното експоненциално правило, първа присъда 1 г, втора 3г, трета 9 , четвърта 27г така няма да има на свобода с повече от 3 както е и тази ***.